Asperges met spinazie en hardgekookt eitje (5)
Het is een feestweekend!!!
Gisteren onze jubilee, vandaag de verjaardag van de lieve hubby en morgen Pasen!
3 dagen lekker eten en bubbels drinken ;-)
Omdat mijn wederhelft vandaag een kaarsje meer mag wegblazen, mocht hij ook kiezen wat ik zou klaarmaken in mijn keuken. En gekozen heeft hij gedaan!
Venkelsoep | Kabeljauwhaasje met Vlaamse asperges | Vanille-ijs
Ingrediënten:
Recept:
Gelukkige verjaardag, Liefje!
Gisteren onze jubilee, vandaag de verjaardag van de lieve hubby en morgen Pasen!
3 dagen lekker eten en bubbels drinken ;-)
Omdat mijn wederhelft vandaag een kaarsje meer mag wegblazen, mocht hij ook kiezen wat ik zou klaarmaken in mijn keuken. En gekozen heeft hij gedaan!
Venkelsoep | Kabeljauwhaasje met Vlaamse asperges | Vanille-ijs
Ingrediënten:
- Kabeljauwhaasje
- 500 g asperges
- 2 handenvol jonge spinazie
- 2 eitjes
- Hollandaise saus (volgens dit recept)
Recept:
- Gaar de asperges op deze gekende manier.
- Kook 2 eitjes 10 minuutjes, laat ze afkoelen en plet ze fijn met een vork.
- Spoel de jonge spinazie en pluk de steeltjes er van af
- Maak een Hollandaise saus
- Snijd het kabeljauwhaasje in mooie stukken en bak ze in boter, juist ver genoeg dat de "schabbetjes" mooi loskomen.
- Wok asperges, spinazie en eitje kort in wat boter.
- Dresseer je bord
Gelukkige verjaardag, Liefje!
Reacties
Een reactie posten