Asperges met spinazie en hardgekookt eitje (5)

Het is een feestweekend!!!
Gisteren onze jubilee, vandaag de verjaardag van de lieve hubby en morgen Pasen!
3 dagen lekker eten en bubbels drinken ;-)
















Omdat mijn wederhelft vandaag een kaarsje meer mag wegblazen, mocht hij ook kiezen wat ik zou klaarmaken in mijn keuken. En gekozen heeft hij gedaan!



Venkelsoep | Kabeljauwhaasje met Vlaamse asperges | Vanille-ijs





Ingrediënten:


Recept:

  • Gaar de asperges op deze gekende manier.
  • Kook 2 eitjes 10 minuutjes, laat ze afkoelen en plet ze fijn met een vork.
  • Spoel de jonge spinazie en pluk de steeltjes er van af
  • Snijd het kabeljauwhaasje in mooie stukken en bak ze in boter, juist ver genoeg dat de "schabbetjes" mooi loskomen.
  • Wok asperges, spinazie en eitje kort in wat boter.
  • Dresseer je bord 



Gelukkige verjaardag, Liefje!

Reacties

Populaire posts