Winterse kost: eenvoud boven alles (en omdat het niet anders kan)!
Er zijn zo van die dagen dat je geen tijd of zin hebt om uren in de keuken, achter het fornuis, door te brengen.
Ik ga er van uit dat het iedereen overkomt, om welke reden dan ook (lees: andere prioriteiten met de kids en vervolgens slingerziek zijn als in geen jaren voorheen).
Plan B treedt dan af en toe in werking. Maar we treuren hier in huis niet om, want het is lekker en de portie is te groot zodat we de dag nadien alles kunnen opwarmen en er nog van kunnen smullen.
Het broodje gehakt uit de Carrefour (in een ovenschaal de oven in) en preistoemp (preiringen uit een zakje, stoven met wat room, nootmuskaat en currypoeder, omroeren in de gestoempte papatjes)!
Zelfs onze papa kan het maken! Hij zorgt bovendien voor gesnipperde bieslook ;-)
Ik ga er van uit dat het iedereen overkomt, om welke reden dan ook (lees: andere prioriteiten met de kids en vervolgens slingerziek zijn als in geen jaren voorheen).
Plan B treedt dan af en toe in werking. Maar we treuren hier in huis niet om, want het is lekker en de portie is te groot zodat we de dag nadien alles kunnen opwarmen en er nog van kunnen smullen.
Het broodje gehakt uit de Carrefour (in een ovenschaal de oven in) en preistoemp (preiringen uit een zakje, stoven met wat room, nootmuskaat en currypoeder, omroeren in de gestoempte papatjes)!
Zelfs onze papa kan het maken! Hij zorgt bovendien voor gesnipperde bieslook ;-)
Reacties
Een reactie posten